3 Mart 2010

Örgü Destek Kampanyası / Mavi Kuş Hareketi




Gülen'in hızına yetişmek mümkün değil.. Yazdığım bir yorum üzerine bu kadar hızlı hareket edip etrafı bu kadar çabuk koordine edebileceğini biliyordum ama kendi gözlerimle de görmüş oldum. Dünden beri çok konuştuk, çabuk düşünmeye çalıştık ve bir an önce uygulamaya geçmek istiyoruz.Bu yüzden şimdilik sadece sizleri yazılarımızın altına yorum bırakarak ben bu işte varım demeye çağırıyoruz..Biraz daha kalabalık olunca hep beraber hareket edelim istiyorum. Sizlerden ilk beklentim öncelikle bu hareketi bloklarınızda paylaşmanız ve bizleri yeni insanlarla tanıştırmanız..



Gülen'inde isteğiyle örgü destek kampanyamız 2 bölümden oluşacak..



1- İstediğiniz bir parçayı örerek bize göndermek.

Bunlar ne olabilir..? Öncelikle bebekler ve çocuklar için yelek, hırka, patik, atkı, şapka ve ya battaniye.

2- Örgü örmek istemeyenler ama ben yine de destek olmak istiyorum diyenler için el yapımı herşey.. İçinizden geçen ve biz gönüllülerin satışa sunup kazandığımız paraları burslara bağışlayacağımız herşey.



Alt bilgi olarak belirtmek istediğim bir şey var ki, 2. el daha kullanılması mümkün olan evinizde değerlendirilmeyi bekleyen giyim eşyalarınızı da gönderebilirsiniz. Örgü ya da kumaş olabilir, her yaş grubu tercihimizdir ama bebekler için genelde daha sıkıntı çekiyoruz diyebilirim.



Burada belirtmek istediğim bir husus var ki Fethiye sıcak memleket olarak bilindiğinden hırkaları ve yelekleri ,battaniyeleri ne yapacaksınız diyorsanız Fethiye sınırları çok geniş bir yer hem deniz kenarı hem de dağ köyleri ve yaylaları olan yerler de sınırlarımız içinde.. Bu yüzden emin olun gönderdiğiniz her örgü kıyafet bir şekilde kullanılacaktır. Kışın geceleri güneş battığında da çok serin bir yer olduğunu belirtmek isterim.



Göndermek istediğiniz ürünleri lütfen bloğunuzda resmini çekerek ve bu yazılarımıza link vererek gönderirseniz tanıtım için bize ekstra yardımcı olmuş olursunuz. Ben gelen ürünleri , pazarda gönüllü arkadaşlarımızla standlara koydukça, ihtiyacı olanlarla paylaştıkça mümkün mertebe yüzlerini göstermeden sizlerle paylaşmayı düşünüyorum. Elimizden geldikçe bunları adım adım izleyeceksiniz. Öncelikle yardım etmek için gönderdiğinizi unutmadan desteklerinizi bekliyoruz.



Şimdilik vakit kaybetmeden bir start vermek istiyoruz bu işe, bir kaç gün içinde ayarlayabilirsek bir kargo ya da bir otobüs şirketinden destek almayı düşünüyoruz ürün gönderimi için, bu konuda önerilere de açığız. En kısa zamanda bunu sizlerle paylaşmayı ümit ediyoruz..

Hadi sizde bu güzel etkinliğe katılmak istiyorsanız buyrun

1 yorum:

Gülen Tezer Üstün dedi ki...

Sevgili Selma; ilgin, dikkatin, duyarlılığın için çok ama çok teşekkür ediyorum.
Her şeyin çok güzel olması dileklerimle sevgimle kucaklıyorum seni..