10 Ocak 2011

Ela'm Hasta Oldu:((((((

   Merhabalar sevgili blog dostlarım;
   Bugünlerde etkin olamadım çünkü Ela'm hasta oldu. Size daha önce bahsettiğim vicdansız yöneticimiz yüzünden doğlagazımız yanmıyordu. Her ne kadar evde durmamaya çalışsamda başka yerde de ki bu anneevi bile osla insan rahat edemiyor. Mecburen yine evimize geliyorduk. Tabi evin sadece bir odasının ısınması nedeniyle diğer taraflar buz gibiydi. E benim afacan kızım da hiç durmadı tabi bir içeri bir dışarı şifayı kaptı sonunda. Şu anda boğazı çok kötüymüş iğne felan yaptrıdık acillik olduk ateşimiz bir iniyor bir çıkıyor. Bitanemin o ışıl ışıl gözleri sönük sönük bakıyor. Bu da benim çok zoruma gidiyor. İlaçlarımıza başladık hemen, inşallah bir an önce iyileşir de o eski cıvıl cıvıl haline döner. Çünkü ben kızımı böyle görmeye hiiiçç alışkın değilim ve bu yüzden çok üzülüyorum.
   Neyse lafı uzatmayayım. Kızım iyileşene kadar buralarda olmayacağım. Hepinizi çok çok öpüyorum. Hastalıklar sizlerden ve özelikle çocuklarımızdan uzak olsun diyorum.
    Sevgiyle kalın...

3 yorum:

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

hayırlısıyla ıyılessın ınsallah.çocukların hastalıgı hep zorumuza gıdıyor.her an bırsey olacakmıs gıbı kötu dusunuyoruz.allah yar ve yardımcın olsun ınsallah atlatın bu gunlerı de hayırlısıyla :)

ladygreenriver dedi ki...

selmacım çok geçmiş olsun canım...Rabbim acil şifa versin...

selmaninsepeti dedi ki...

Çok teşekkürler arkadaşlar. Gerçekten çocuklar hasta olunca çok zor oluyor. Helede onları cıvıl cıvıl yerine sönük görünce çok üzülüyor insan.
Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum.