16 Aralık 2010

SADECE OYUNCAK İSTİYORUM!!!

Evet yanlış duymadınız bu çağrı hepimizin de tanıdığı Atölye Kedi' den. Kendisi bir anasınıfı öğretmeni...
Yeni atandığı köy okulundaki, minik öğrencilerinin sınıfta oynayacak oyuncakları olmadığını söyledi. Hepimizin geleceği olan bu çocukların tek ihtiyaçları sınıflarında oyun oynarken eğlenecekleri oyuncaklar.

İmkansızlıklarla savaşan bir öğretmenin ve aynı zamanda içimizden olan bu arkadaşımızın sesini duyup ona yardım etmek isteyenlerin yapacakları çok basit. Ya evinizde çocuklarınızın oynamadığı, sıkılıp bir köşeye attığı oyuncakları ya da kendi ellerinizle yapıp, satın alacağınız her türlü oyuncağı Yıprak İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilerimizle, çocuklarımızla paylaşmak. Yeni yıla girdiklerinde onların da yeni oyuncakları olsun, onlar da gülsün!

Onların öğretmenler gününde öğretmenlerine getirdikleri hediyelere göz atıp, Atölye Kedi'nin yazısını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.Temin ettiğiniz oyuncakların yanına varsa boyama ve hikaye kitabı da eklerseniz, kütüphanelerine de katkıda bulunmuş olursunuz.

Göndereceğiniz Adres:Evren Yılmaz
Yıprak İlköğretim Okulu - Anasınıfı
Afyon/ Dinar 

NOT: Yazıyı kopyalayıp, blogunuzda duyurarakta destek olabilirsiniz.

Emeğe Saygı: Bu yazı sevgili Yetenek-Sizin tarafından yazılmış, kendisinin izni ve onayı doğrultusunda tarafımdan yayımlanmıştır.

Önemli Bir Uyarı: Kargolarınızı mutlaka PTT ile gönderiniz, çünkü PTT ile görüşüp köye kadar kargoları haftanın 1 günü biriktirip getirmelerini rica ettik. Sağolsunlar seve seve kabul ettiler. Diğer firmalarla gönderirseniz ulaşmayabilir çünkü köye kargo gelmiyor.

Hiç yorum yok: