8 Aralık 2010

Hastayıımmmm !!!


Merhaba blog dostlarım;
Bu sıralar işleri yetiştireyim diye kendimi biraz fazla zorladım galiba. Biraz da hastalığın geldiğini bile bile üstüne düşmedim. Ama o geldi buldu beni. 3 gündür yorgan döşek derler ya işte öyle yatıyorum. Blogumla da ilgilenemiyorum. Kızımın harika pembiş elbisesini bitirdim ama resmini çekipde yüklemeye dermanım yok. Bu postu da canım aşkım eşime yazdırıyorum. Canım kocam 3 gündür bana kızımla beraber bakıyorlar. Ela'ya bulaştırmamak için meleğimi de öpemiyorum kaç gündür. Galiba bana küstü, çünkü artık "anne öpimde geçsin" diye yanıma bile gelmiyor. Aman ona bulaşmasın da ben çekiyorum nasıl olsa. Ama ben grip aşısı da olmuştum yaaa. Bu neydi lşimdi anlamadım. Bakalım bir an önce iyileşmeyi bekliyorum. Neyse fazla uzatmayayım aşkım da yorulmasın yazmaktan, ne de olsa alışkın değilmiş:)))))
Şifa dileklerinizi bekliyorum. Sevgiyle kalın...

7 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

geçmiş olsun

Nedret dedi ki...

Geçmiş olsun. O grip aşıları da hikaye galiba. Aşılıyken böyle ağır geçiyorsa, aşısız olsan ne olacaktı acaba? Sevgiler.

selmaninsepeti dedi ki...

çelebi74 çok teşekkürler

sevgili neduk, ben hatsa olmayayım da kızıma geçmesin ditye aşıyı çok koktuğum halde yaptırdım. Hafif atlatırsın dediler ama 3 gündür nerdeyse yataktan kalkamıyorum. Bakalım bugün biraz daha iyiyim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Geçmiş olsun. İnşallah bu kışın ilk ve son hastalığı olur bu.

selmaninsepeti dedi ki...

teşekkürler bende öyle umuyorum. ben bir şekilde geçiriyorumda kızıma geçmesin diye ugraşıyom...

Meryemce dedi ki...

geçmiş olsun allah hayırlı şifalar versin.

selmaninsepeti dedi ki...

teşekkürler meryemce arkadaşım. Bugünlerde iyiyim çok şükür. Alah sizlerden uzak tutsun inşallah.