31 Aralık 2010

Selmanın Sepetin'den MUTLU YILLAR!!!


   Yeni yıla gireceğimiz bu son günde bende sizin yeni yılınzı kutlamak ve güzel dileklerimi iletmek istedim. Blog camiasına girdiğim ilk günden itibaren yanımda olan dostlarım  ve benden desteğini hiç esirgemeyen her konuda yardımcı olan tüm blog dostlarıma kucak dolusu teşekkür ediyorum. Kendi halinde, işinden ayrılan, açıköğretimden okulunu bitirmeye çalışan, evinde çocuğuyla vakit geçiren bir kadınken;
şimdi bir blog sahibi ve yaptığı elemeklerini herkesle paylaşma fırsatı bulan ve takdir gördükçe daha da hırslanıp daha iyisini yapmak için kendini geliştirmeye çalışan bir kadın oldum. Bütün bunları sizin gibi değerli ve marifetli dostlar sayesinde yaptım. Cesaret edemediğim, yok ben yapamam dediğim herşeyi sizlerin yardımı ve desteği ile bir bir yaptım.
   Bunlar benim için çok önemli inanın. Artık kendime daha çok güveniyorum ve istersem herşeyi yapabileceğimi çok daha iyi biliyorum. Bunun için sizlere ve sevdiklerimede çok teşekkür ediyorum.
   Yeni yıl inşalah size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirir. Rabbimin de rızasıyla güzel bir yıl olur inşalah. Lafı çok uzattım biliyorum ve hemen kaçıyoruummmm.
   Sevgiyle kalın...

4 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

tüm dilekleriniz gerçek, yeni yılınız kutlu olsun!

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

hediyelerimi aldım canım çooookkk teşekkür ederim.Kahramanmaraş'tan İstanbula koca yürekler içinde geldi hediyelerim =)
Çok öpüyorum seniiii ....

selmaninsepeti dedi ki...

yetenek sizin sanada çok teşekkür ederim. İnşalah sizinde tüm dilekleriniz olur. Yeni yıl güzel gelir güzel geçer...

selmaninsepeti dedi ki...

çok sevindim. Mutlu günlerde kulanın inşallah.